Welkom op de website van F8 fotografie.

Hier vind u de info over de twee fotografen die horen bij F8fotografie.

Wat doen wij?

Je kunt ons tegen komen op festivals of in concertzalen. Maar ook hebben wij een eigen studio waar we verschillende shoots doen. Ook op locatie verzorgen wij fotoshoots. Maar omdat fotografie onze grooste passie is fotograferen we ook voor ons eigen plezier en dat kan zijn van dieren tot aan arcitectuur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.Hier

Portfolio

Hier vind u de foto’s die we door de jaren heen gemaakt hebben.

ONZE GEWELDIGE KLANTEN

U hoeft ons niet te geloven – dit is wat onze klanten zeggen:

Ook voor wat ondeugender foto’s moet je bij Roy en Monique zijn. Ze nemen alle tijd voor je en je voelt je al snel helemaal op je gemak. En zodoende de mooiste ondeugend foto’s onstaan. Zonder dat het ordinair wordt.

BBW Lucky

Als je niet de standaard foto’s aan de muur wilt hebben hangen. Dan raad ik zeker Roy en Monique aan ze stellen je op je gemak. En maken dan de mooiste foto’s. Een aanrader!

Nina van tongerlo

Monique en Roy hebben bij ons de trouwfoto’s gemaakt ook al was het hun eerste keer. Dit hebben wij in de foto’s niet terug gezien. En zijn daarom ook zeer tevreden.

Willem en Annelies van de ven
Wij zijn wij ?

Ons team

F8fotografie bestaat op dit moment uit twee fotografen: Monique Roelofs en Roy van Peufflik.

Monique Roelofs

Fotograaf en mua

Deze getalenteerde fotografe en make-up artist combineert creatieve visie met technische vaardigheid. Met een scherp oog voor detail en kleur creëert ze adembenemende beelden die de ware schoonheid van haar onderwerpen onthullen. Haar passie voor het vangen van unieke momenten en het verbeteren van natuurlijke schoonheid straalt door in haar werk.

Roy van Peufflik

Fotograaf

Met een passie voor het creëren van adembenemende portretfoto’s, heeft hij het talent om emoties en persoonlijkheden vast te leggen in elk frame. Zijn vakmanschap en oog voor detail resulteren in portretten die niet alleen mooi zijn, maar ook die verhalen en de individualiteit van de geportretteerden vertellen.

Onze studio

Onze fotostudio, de plek waar uw meest kostbare momenten tot leven komen in adembenemende beelden.Onze fotostudio is de plek waar uw meest kostbare momenten tot leven komen in adembenemende beelden. Onze studio is uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur, zodat we de hoogste kwaliteit en scherpte in onze foto’s kunnen garanderen. We geloven in een persoonlijke aanpak. Onze studio is uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur, zodat we de hoogste kwaliteit en scherpte in onze foto’s kunnen garanderen. We geloven in een persoonlijke aanpak. De studio is ook te huur neem dan een kijkje op de website van de studio

Ossefotostudio

Neem contact met ons op